AudioNova International
RTL Nederland / Buienradar
ANWB
Microsoft Nederland
Microsoft MEA
Microsoft Western Europe
Microsoft World Wide
Royal Dutch Shell
Centric
Ultrasound Voucher
Esbi
Hewlett Packard
Siemens
Out in Africa Tours
Dialicious
Trendhopper International
Avery Dennison
Health Shield
Accident Group
Allure Uitzendbureau
Business Intelligence BV [BI4U]
De Mariannehoeve
Echopraktijk Drechtsteden
Hulppagina Seksueel Geweld
New Century Recruitment
Internet Marketing Onderzoek
Rotterdam Culturele Hoofdstad
Van Brienen Consulting

en meer...
1 2 3 4 5MICROSOFT WESTERN EUROPE
SMASH YOUR TARGET

Opdracht vervuld tijdens mijn dienstverband bij communicatiebureau NoSuchCompany.

Voor Microsoft WE is de SmashYourTarget campagne opgezet. De doelstelling van deze campagne is het verhogen van de distributie verkopen van Windows 7. Een doos met een gouden envelope werd geplaatst in de kantoren van de distributeurs. Zij ontvingen een verkoopdoelstelling van hun Microsoft Account Manager. Het verkoopteam van de distributeur kon vervolgens claims indienen via de website. Zodra zij hun target "gesmashed" hadden, ontvingen zij een slot combinatie waarmee zij de doos konden openen en leuke teamprijzen konden winnen! Voor dit project was ik de senior Project Manager voor het communicatie bureau NoSuchCompany. Ik was verantwoordelijk voor:

  • project set-up en coördinatie
  • kwaliteitsbewaking
  • IT consultancy
  • rapportages
  • project evaluatie
De resultaten van dit project overtroffen de verwachtingen. Het werd zeer goed ontvangen binnen Microsoft WE en de markting leads. Het project werd genomineerd voor een Western Europe Best Practice award.MICROSOFT WESTERN EUROPE
SMASHYOURTARGET OEM EDITIE

Opdracht vervuld tijdens mijn dienstverband bij communicatiebureau NoSuchCompany.

Voor Microsoft WE werd de SmashYourTarget OEM Editie opgezet. De doelstelling van de campagne was het verhogen van de distributie verkopen van Windows 7 aan het OEM kanaal. Een doos met een gouden envelope werd geplaatst in de kantoren van de distributeurs. Zij ontvingen een verkoopdoelstelling van hun Microsoft Account Manager. Het verkoopteam van de distributeur kon vervolgens claims indienen via de website. Zodra zij hun target "gesmashed" hadden, ontvingen zij een slot combinatie waarmee zij de doos konden openen en leuke teamprijzen konden winnen!

Voor dit project was ik de senior Project Manager voor het communicatie bureau NoSuchCompany. Ik was verantwoordelijk voor:

  • project set-up en coördinatie
  • kwaliteitsbewaking
  • IT consultancy
  • rapportages
  • project evaluatieMICROSOFT WESTERN EUROPE
PROMOTIE ENGINE

Opdracht vervuld tijdens mijn dienstverband bij communicatiebureau NoSuchCompany.

Op intiatief van het communicatie bureau NoSuchCompany en haar partner, worden op dit moment plannen ontwikkeld voor een promotie engine.

Door middel van deze engine kunnen Microsoft marketing managers snel en op voordelige wijze campagnes opzetten. Door middel van opgestelde stappen helpt het team met het opzetten van een business case, campagne doelstelling en het verkrijgen van goedkeuring van de diverse afdelingen.

Zodra dit gebeurd is wordt een marketing campagne opgezet door gebruik te maken van divers "menu onderdelen" die flexibel en gethematiseerd kunnen worden ingezet. Deze onderdelen omvatten online elementen die helpen de campagne doelstellingen te behalen, zoals een online quiz, claim- en verkoopmechanismen, online training modules, e-mail marketing tools, etc. Alles wordt op zo'n manier opgezet dat de ROI meetbaar is.

Aangezien de processen en technische onderdelen van deze engine herbruikbaar zijn, biedt deze campagne niet alleen een effectieve en flexibele manier om campagnes te lanceren, maar verlaagt zij ook de kosten van de campagnes aanzienlijk.