About Me Portfolio Project Management Internet Marketing Contact
 

Ik ben ben een project manager / SCRUM master gespecialiseerd in (internationale) IT-, communciatie- en internet gerelateerde projecten. Ik heb ervaring en ben opgeleid op het gebied van project management en SCRUM, maar wat onderscheidt mij van anderen op mijn vakgebied?

Vanwege mijn achtergrond als een internet specialist, internet marketeer en marketing manager beschik is over een gedegen kennis met betrekking tot het internet en andere marketing middelen. Dit maakt mij een sterke communicatiepartner voor designers, programmeurs, marketeers en andere betrokkenen. Ik weet wat een project behelst en wat realistisch te verwachten is van de betrokken partijen en kan een link vormen tussen deze partijen. Dit is belangrijk, omdat mensen uit verschillende vakgebieden elkaars "taal" niet altijd spreken. Het is niet altijd makkelijk voor hen om hun boodschap over te brengen op een wijze dat de andere personen deze ook begrijpen, omdat zij hun eigen gewoontes en gebruik maken van hun eigen terminologie.

Als project manager heb ik ervaring met het managen van projecten voor multinationals zoals Microsoft en Shell, maar ook voor midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties.

Geïnteresseerd? Lees meer over mij of bekijk mijn portfolio om te zien wat ik voor u kan betekenen.